3D modeli

Prikažite svoj projekat uz pomoć preciznih i interaktivnih 3D modela

Iskoristite potencijal 3D modela i objekata koji se rotiraju u 360 stepeni za unapređenje vašeg biznisa! Pomoću naših 3D modela, vaši klijenti će imati potpunu sliku o vašem proizvodu ili usluzi, što će povećati verovatnoću da će se odlučiti za kupovinu. Povećajte vidljivost, prepoznatljivost i privlačnost vašeg biznisa, pozovite nas sada i iskoristite naše specijalne ponude za 3D modele!

Fotogrametrisko snimanje

Fotogrametrija je tehnika koja omogućava konverziju predmeta u 3D modele, kroz snimanje, merenje i analizu fotografskih slika. Ova tehnologija se koristi u različitim poslovima, kao što su topografska mapiranja, arhitektura, inženjering, geodezija, ekologija, medicina, rudarstvo, građevinarstvo i dr. Prednosti upotrebe fotogrametrije su dokumentacija objekata u njihovom trenutnom stanju, što omogućuje korišćenje 3D modela kao digitalnog medija, u virtuelnoj stvarnosti i za izradu replika objekta kroz 3D štampu.

Objekti koje možete rotirati

Slikanje objekata u 36 frejma i njihovo prikazivanje kao animacija predstavlja jedinstvenu metodu za prikazivanje proizvoda ili usluga. Ovaj način prikazivanja objekata omogućava potencijalnim kupcima da bolje razumeju proizvod ili uslugu, a takođe omogućava da se bolje istaknu njihove karakteristike.

Osim toga, ovakvi objekti mogu biti korišćeni i u marketinške svrhe. Animirani 3D objekti mogu se koristiti u video klipovima, reklamama ili prezentacijama. Oni takođe mogu biti korišćeni u virtuelnim turama, što omogućava potencijalnim kupcima da se bolje upoznaju sa proizvodom ili uslugom.

Zatražite besplatnu konsultaciju ili izradu besplatnog 3D modela