Arhitektonska vizualizacija

Otkrijte snagu arhitektonske vizualizacije sa našim uslugama!

   Kombinujući 3D dizajn i virtualnu stvarnost, mi izrađujemo interaktivne virtuelne šetnje kroz vaš poslovni ili stambeni prostor. Korišćenjem arhitektonske vizualizacije, vaši partneri i kupci mogu da dobiju realističan uvid u prostor sa svih uglova, a vi možete da prikažete svoj projekat na način koji najbolje odgovara vašim potrebama.

   Arhitektonska vizualizacija je proces kreiranja 3D modela vašeg poslovnog ili stambenog prostora na osnovu floorplana. Ovaj proces se koristi u arhitekturi, projektovanju i dizajnu enterijera kako bi se omogućilo prikazivanje predloženog prostora sa svim detaljima.

   Pomoću arhitektonske vizualizacije, arhitekti, projektanti i dizajneri enterijera mogu pokazati svojim klijentima kako će prostor izgledati u stvarnosti, a graditelji kuća i stanova i investitori mogu pokazati potencijalnim kupcima nekretnine. Osim toga, digitalne agencije i marketinški agenti mogu koristiti arhitektonsku vizualizaciju za vrhunski vizuelni prikaz za svoje marketinške kampanje.

   Arhitektonska vizualizacija se može prikazati u različitim formatima, kao što su staticke 360° panorame, 360° video ili poput video igre. Ova tehnologija omogućava potencijalnim kupcima da praktično zakorače u buduće prebivalište i tačno razumeju kako će prostor izgledati iz svakog mogućeg ugla. Uz to, kretanje kroz prostor može biti iz prvog lica ili teleportMožemo vam izraditi dnevnu i noćnu varijantu.
Možemo ubaciti prekidače za svetla i izbornik boja nameštaja, zidova i parketa.
Kretanje kroz prostor može biti iz prvog lica (FPS) ili teleportom u VR-u.