Sajam ugostiteljske opreme

Sajam ugostiteljske opreme

U izlagačkom delu posetioci mogu da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, radnu odeću i obuću, suvenire, stručnu literaturu, publikacije, IT rešenja, ozvučenje i rasvetu. Izlagači predstavljaju najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Noviteti u izlagačkom programu:

  • SelfCookingCenter – prvi inteligentni uređaj koji donosi novine u profesionalnim kuhinjama: jednostavno rukovanje, lako uklapanje i u najmanje prostore, atraktivan dizajn, daljinsko upravljanje, prikaz potrošnje električne energije…
  • Paketi kompletne automatizacije u računovodstvu ugostitelja koji smanjuju cenu usluga – Cloud programska oprema SKY POS za ugostitelje i fiskalne kase sa fiskalizacijom uz prateću računarsku POS opremu i računovodstvene usluge sa pravnim savetovanjem.
  • Na Sajmu su po prvi put u Srbiji predstavljene sprej boce za profesionalnu hemiju i novi sistem na tržištu za pozivanje konobara u kafeima i restoranima. Pripremljena je i promocija novih brendova tradicionalne „turske“ kafe i aparata za pripremu napitaka na tradicionalan način.
  • Novina na domaćem tržištu – potpuno ekološka hemijska sredstva za održavanje higijene prostora izrađena od potpuno prirodnih i biorazgradivih supstanci, koja nisu štetna za životnu okolinu.
  • Najsavremeniji materijali za opremanje enterijera, u skladu sa evropskim ekološkim standardima i na vodenoj bazi. Dekorativni podovi za uređenje enterijera na bazi mikrocementa i epoksidne smole koji se ručno izlivaju na pod, čine pod unikatnim i lakim za održavanje; ručno rađeni dekorativni kamen, koji se brzo i lako postavlja.
  • MY HORECA DOCTOR – projekat tima profesionalaca usko specijalizovanih za pružanje konsultantskih i menadžment usluga srpskim hotelijerima i restoraterima.
  • Promocija bešumnih hotelskih usisivača; Inovativni ECO GRILL roštilji…